Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Ζητήματα προστασίας των ανηλίκων


Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης υλοποιεί εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια σε θεματικές που αφορούν στη διαπολιτισμική εκπαίδευση.
Η εναρκτήρια εξ αποστάσεως συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου και ώρα 17:30 – 20:30 με θεματική: «Ζητήματα προστασίας των ανηλίκων» .
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης."...Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται με τη συμβολή ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας επιμόρφωσης, σε «εικονικές» αίθουσες διδασκαλίας, στις οποίες συνδέονται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, και παρακολουθούν, συμμετέχουν και αλληλεπιδρούν τόσο μεταξύ τους όσο και με τον επιμορφωτή του τμήματος. Δεν προβλέπεται καμία δια ζώσης συνάντηση.

Η εναρκτήρια συνάντηση χρησιμεύει για την ενημέρωση σχετικά με τη θεματική του συγκεκριμένου σεμιναρίου, όπως και για τον προγραμματισμό των εξ αποστάσεως/ηλεκτρονικών επιμορφωτικών δραστηριοτήτων και την τελική εξ αποστάσεως συνάντηση.
Στόχος του σεμιναρίου, είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση περιστατικών θυματοποίησης και παραβατικότητας και η προσπάθεια ευαισθητοποίησής τους σε θέματα διαφορετικότητας και κοινωνικού αποκλεισμού.
Το σεμινάριο των δύο θεματικών κύκλων, θα διαρκέσει έξι εβδομάδες και θα καλύψει 30 συνολικά επιμορφωτικές ώρες στη θεματική: «Θέματα Σχολικής Παιδαγωγικής».


Χρόνος εναρκτήριας συνάντησης:
Παρασκευή 25 Μαΐου, 17:30 - 20:30
(Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας επιμόρφωσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.diapolis.auth.gr)
Παρακαλείσθε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας, ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://diapolis.auth.gr/aithseis/distance2012 επιλέγοντας το αντίστοιχο τμήμα με βάση το όνομα του επιμορφωτή και την εκπαιδευτική περιφέρεια που αναγράφεται στην πρόσκληση (Θεμελή. Στερεά Ελλάδα), έως την Κυριακή 20 Μαΐου. Σας ενημερώνουμε, ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών συμμετοχών, θα σας σταλούν ηλεκτρονικά οι κωδικοί για τη συμμετοχή σας στην εξ αποστάσεως επιμόρφωση, οδηγίες σύνδεσης και χρήσης της πλατφόρμας και όλο το ενημερωτικό/επιμορφωτικό υλικό του σεμιναρίου.
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε με τον κ. Μενέλαο Τζιφόπουλο,  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: «diapolis-drasi4@lists.auth.gr» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου