Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η καινούρια σχολική χρονιά

Ξεκινήσαμε την καινούρια σχολική χρονιά με τα σεμινάρια της Ένωσης Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών. Οι συναντήσεις διαρκούν ακόμα και η αυριανή ημέρα προβλέπεται ενδιαφέρουσα, καθώς ως ημέρα που θα κλείσουν οι εργασίες, θα παρουσιαστούν και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις  και τα αποτελέσματα των πρωινών εργαστηρίων.
Πάντοτε ανα-τροφοδοτικές οι συναντήσεις μας, μας δίνουν την ζωτικότητα που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τη χρονιά με δημιουργικότητα.
Έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από δραστηριότητες για το πρώτο τρίμηνο, για τις οποίες θα ενημερώνεστε έγκαιρα τόσο με υπηρεσιακά έγγραφα όσο και με αυτές τις αναρτήσεις στον κυβερνοχώρο.
Προς το παρόν, είναι έτοιμη τριημερίδα στην Καλαμάτα, από 8 έως 11 Οκτωβρίου, με θέμα Περιβάλλον και Τέχνη. Σύντομα θα αναρτηθεί το πλήρες πρόγραμμα.
Εύχομαι Υγεία. Δεν προσθέτω  και Δημιουργικότητα γιατί δεν είναι πια ευχή αλλά  αναγκαιότητα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος - καλλιτέχνες και μη - με τον οποίο μπορούμε να ζήσουμε σε δύσκολες περιστάσεις.