Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Το σεμινάριο για ψηφιακά και διδακτικά εργαλεία για το μάθημα των Εικαστικών, που απευθύνεται σε εικαστικούς, βρίσκεται στην ιστοσελίδα

.Αγαπητοί συνάδελφοι

Το σεμινάριο εξ αποστάσεως, υλοποιείται με την πρωτοβουλία και την εθελοντική προσφορά των καθηγητών-συντελεστών. Αποφάσισαν να διαθέσουν χρόνο από το χρόνο τους, και να περάσουν με τους εκπαιδευόμενους τα απογεύματα ή και τα βράδια τους, για τις προσεχείς 6 εβδομάδες.

Η συμμετοχή σας υπήρξε αθρόα και αυτό θέτει επιτακτικά το ζήτημα της ανάγκης για επιμόρφωση του κλάδου μας στις ΤΠΕ γενικά, και στα εργαλεία εικόνας και διδακτικής των Εικαστικών ειδικά.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συντελεστές-εκπαιδευτικούς  κ.κ. Α. Κωστόπουλο για το σχεδιασμό  και τη δημιουργία  της δραστηριότητας και Ι. Κάτσενο για την υποστήριξη συστήματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Εύχομαι στους επιλεγέντες εκπαιδευόμενους καλή και εποικοδομητική συν-εργασία.


Η Σχολική Σύμβουλος

Καθηγητών Εικαστικών μαθημάτων
Ολγα Ζιρώ 


ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕς
στο ιστολόγιο αναφέρεται ο τρόπος ενημέρωσης των αιτούντων για την συμμετοχή τους.. Οι δυο καταστάσεις περιέχουν την ταξινόμηση των 30 πρώτων με βάση τον χρόνο υποβολής της αίτησης τους και τους συμμετέχοντες.H συγκεκριμένη πρακτική είναι και η συνηθέστερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου